Откриени иновации: ZQ-II најважните моменти од естетското шоу 2024 година

July 05, 2024
By ZQ-II®


Од 28 до 30 јуни, ZQ-II Medical Skincare со гордост учествуваше воЕстетско шоу 2024 година, неспоредлив настан во светот на естетската медицина и нега на кожата. Одржана во луксузниотВин Лас Вегас, овој професионален настан собра експерти од целиот свет, сите посветени на унапредување на полето на медицинската естетика.




Прикажување најсовремени решенија

На The Aesthetic Show, ZQ-II ги претстави нашите најнови достигнувања во медицинската нега на кожата, истакнувајќи ја нашата посветеност на иновациите и извонредноста. Една од апликациите за напредна технологија еPLLA хранливи материи полнење, дизајниран да биде со микроигли или да се инјектира површно. Молекулите на PLLA се наоколуСо големина од 11.000 далтони, многу помали и растворливи во вода, осигурувајќи дека тие се раствораат со текот на времето дури и ако се применуваат површно. Сите производи на ZQ-II, дизајнирани да се грижат заразлични типови на кожа и грижи, привлече значително внимание од присутните, покажувајќи ја нашата експертиза во обезбедувањето ефективни и сигурни решенија за нега на кожата.



Ангажирање со експерти од индустријата

Тимот на ZQ-II ја имаше привилегијата да се вклучи со светли умови во естетската индустрија. Учествувавме воостроумни дискусии, присуствуваа на информативни сесии и вмрежени со врвни професионалци, сето тоа го збогати нашето разбирање за најновите трендови и технологии за нега на кожата. Размената на знаења и идеи беше непроценлива, потврдувајќи ја нашата посветеност да останеме во првите редови на индустријата.



Градење посилни односи

Естетското шоу обезбеди одлична платформа заstrengthening relationships with existing clients and forging new partnerships. Бевме воодушевени што се запознавмеmed spa агенти, дерматолози и ентузијасти за нега на кожатакои ја делат истата страст за унапредување на науката за нега на кожата. Нивните повратни информации и интерес за производите на ZQ-II беа неверојатно охрабрувачки и со нетрпение очекуваме да ги продолжиме овие соработки во иднина.


Ви благодариме на сите што го посетија нашиот штанд и не поддржаа за време на ова неверојатно настан. Со нетрпение очекуваме да ве видиме на идните настани во индустријата и да го продолжиме нашето патување кон совршеност во медицината Нега на кожа.


DO YOU NEED ANY HELP?

For any questions, do not hesitate to contact us. We will reply to you very shortly.

Send Inquiries >

BE AN AUTHORIZED DISTRIBUTOR

Join ZQ-II medical skincare journey.

BEING A DISTRIBUTOR >

FIND ZQ-II
IN THE WORLD

Discover ZQ-II Exhibition Plans and capture latest news.

Exhibitions >

Контактирајте не

Контактирајте сега

  • Адреса на локација

    Меѓународна кула Silvercorp, 707-713 Nathan Road, Mong Kok, Kowloon, Хонг Конг, Кина

  • И-мејл адреса

    info@yashaderma.com

  • Веб адреса

    www.zq-iiskincare.com

Стапи во контакт