ZQ-II сјае во COSMOPROF CBE ASEAN: Иновативни естетски решенија и глобална експанзија на пазарот

April 22, 2024
By ZQ-II®

COSMOPROF CBE ASEAN, препознаена како најголема и највлијателна изложба за убавина во Тајланд, неодамна прикажа различни производи за убавина и привлече бројни светски производители на брендови и индустриски експерти во Бангкок. Дел од ценетиот серијал на Космопроф, овој настан ја истакна динамиката и потенцијалот на пазарот за убавина во Југоисточна Азија.

ZQ-II ги претстави своитепроизводи со врвна технологија за регенерација и решенија за подмладување, привлекувајќи постојан прилив на посетители желни да дознаат за нивните понуди. Прекуокеанскиот тим ZQ-II се истакна со своитепрофесионални, ефикасни и ентузијастичкиобјаснувања, заработувајќи восхит и признание од присутните за квалитетот и ефективноста на нивните производи.

Врв на настанот беше посетата одД-р Рајани, истакнат американски пластичен хирург и Јутјубер со 830.000 следбеници. Познат по своите редовни настапи наГодишен состанок за дерматологија на САД AAD и естетско шоу, д-р Рајани го пофали иновативниот ZQ-II PLLA Nutrients Fills, предвидувајќи го неговото значајно влијание врз американскиот медицински естетски пазар.

Како што тридневниот настан заврши успешно, ZQ-II ја изразија својата посветеност наконтинуирани иновации и проширување на меѓународниот пазар. Тие имаат за цел да ги искористат новите можности и трендови на глобално ниво, зајакнувајќи го присуството на медицински брендови за нега на кожата на светската сцена сопрагматичен и професионален пристап.

DO YOU NEED ANY HELP?

For any questions, do not hesitate to contact us. We will reply to you very shortly.

Send Inquiries >

BE AN AUTHORIZED DISTRIBUTOR

Join ZQ-II medical skincare journey.

BEING A DISTRIBUTOR >

FIND ZQ-II
IN THE WORLD

Discover ZQ-II Exhibition Plans and capture latest news.

Exhibitions >

Контактирајте не

Контактирајте сега

  • Адреса на локација

    Меѓународна кула Silvercorp, 707-713 Nathan Road, Mong Kok, Kowloon, Хонг Конг, Кина

  • И-мејл адреса

    info@yashaderma.com

  • Веб адреса

    www.zq-iiskincare.com

Стапи во контакт